Personvern

1. Ansvar

Bøler Sukkerkokeri AS er ansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av nettstedet.

Kontaktadresse:
Olaf Helsets vei 5, 0694 Oslo

E-post:
hei@bolersukkerkokeri.no

Telefonnummer:
+47 986 86 681

Organisasjonsnummer:
926 775 596

​Opplysninger som samles inn, lagres på egne servere som driftes av våre databehandlere. Det er kun Bøler Sukkerkokeri med underleverandører som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Våre databehandlere er:

Wix  – Bedriftsverktøy fra Ascend.

Domeneshop – serverdrift.

 

En egen databehandleravtale mellom Bøler Sukkerkokeri og databehandlerne regulerer hvilken informasjon de har tilgang til og hvordan den skal behandles.

2. Hvilke opplysninger samles inn

Opplysningene vi behandler er både personlig, og ikke-personlig informasjon om deg. Personlig informasjon kan identifisere deg som enkeltperson. Ikke-personlig informasjon er informasjon og andre opplysninger som ikke avslører din identitet. For å kunne levere varene du har bestilt, og kontakte deg med informasjon og oppdateringer relatert til bestillingen din, trenger vi:

  • Navn,

  • Adresse,

  • Telefonnummer,

  • E-postadresse

 

Denne informasjonen er vi pålagt å oppbevare i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering, og eventuell garanti- og returhåndtering. Bøler Sukkerkokeri er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med norsk lov. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

3. Hvordan opplysninger samles inn

Du kan komme til å gi Bøler Sukkerkokeri informasjon om deg selv på flere måter: Ved besøk eller kjøp i vår nettbutikk, eller ved andre henvendelser.

KONKURRANSER OG KAMPANJER

Vårt nettsted, Facebook- eller Instagram-side, kan inneholde nyheter om konkurranser eller kampanjer du kan delta i. Vi bruker informasjonen du gir oss for å styre kampanjen (for eksempel, for å kontakte deg hvis du vinner).

E-POST

Ved spørsmål om ordre, levering eller annet per e-post, kan du gi oss visse opplysninger som f.eks. e-postadressen for at vi skal kunne fullføre forespørselen din.

INFORMASJON SAMLET INN VED HJELP AV AUTOMATISERTE VERKTØY

Vi kan bruke informasjonskapsler, pixeletiketter, loggfiler og annen teknologi for å samle inn visse opplysninger om de besøkende på nettstedet vårt, bruken av våre elektroniske tjenester og henvendelser med våre nyhetsbrev og elektroniske annonser. Vi knytter ikke disse opplysningene direkte til deg som bruker.

WEBANALYSE OG INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES)

Data blir logget i den hensikt i å optimalisere nettstedet for å øke brukervennligheten for våre besøkende.

En informasjonskapsel (cookie) er en liten datafil som lagres i nettleseren på datamaskinen din. Den husker hvilke produkter du legger i handlekurven, og hvor mange du har valgt av hvert produkt slik at du slipper å starte på nytt hvis du blir avbrutt i handlingen.

Informasjonskapsler henter også inn informasjon som hjelper oss med å forbedre nettsiden, slik at kundene våre skal få en så god brukeropplevelse som mulig. Blant annet registreres hvilke nettsider som sender brukere inn på siden vår, hvor mange som besøker oss, og hvilke sider som er populære. Vi har kun mulighet til å se statistikk, ikke den enkeltes brukermønster. For å gi riktig format på visningen av siden vår, registreres også hva slags enhet som brukes (mobil/PC).

En såkalt «permanent informasjonskapsel» kan i tillegg kjenne deg igjen neste gang du besøker nettbutikken vår, men hvis du ønsker det kan du slette informasjonskapsler i nettleseren din etter at du har gjennomført bestillingen.

Dette er standard teknologi som benyttes på de fleste nettsteder i dag. Flertallet av nettlesere som Opera, Internet Explorer, Firefox, Safari og Chrome er innstilt til å akseptere informasjonskapsler automatisk. Ønsker du ikke at slik informasjon skal lagres i din nettleser må du selv gå inn i innstillingene i den aktuelle nettleseren og deaktivere denne funksjonaliteten. Merk at denne innstillingen kan føre til at enkelte nettsteder ikke fungerer optimalt.

4. Formålet med informasjon som behandles

Formålet med informasjonen som innhentes er

  • Å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester.

  • Å kunne sende relevant informasjon.

  • Å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester.

  • Å forbedre våre produkter, tjenester og nettside.

5. Det rettslige grunnlaget for behandlingen

SAMTYKKE

Bøler Sukkerkokeri behandler personopplysninger i forbindelse med frivillige tjenester som å bestille varer og markedsmateriell, eller melde seg på nyhetsbrev, konkurranser osv. Behandlingsgrunnlaget er i disse tilfellene samtykke fra eller avtale med deg.

RETTSLIG FORPLIKTELSE

Bøler Sukkerkokeri behandler personopplysninger som er nødvendige for kunne gjennomføre bestillinger, og av hensyn til etterlevelse av rettslige forpliktelser eller relevant lovgivning, slik som bokføringslov og forbrukervernlovgivning.

BERETTIGET INTERESSE

Bøler Sukkerkokeri behandler uidentifiserbar personinformasjon slik som adferdsmønstre ved bruk av nettstedet. Denne informasjonen brukes til å analysere hvordan våre tjenester benyttes, slik at vi kan forbedre våre produkter og tjenester samt tilpasse informasjon og markedsføringstiltak. Behandlingen av disse personopplysningene gjøres med bakgrunn i en interesseavveining med beslutning om berettiget interesse for behandlingen.

6. Om deling av personopplysninger / utlevering til tredjeparter

Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med tredjeparter. Unntak gjelder samarbeidspartnere tilknyttet tjenestene, blant annet Bring/Posten/Helt Hjem, som trenger enkelte opplysninger for å kunne levere tjenester til oss eller til deg, f.eks. for frakt og betaling. Disse bedriftene har ikke lov til å bruke denne informasjonen til noe annet enn å utføre tjenester for oss. Vi vil også kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov eller av offentlig myndighet.

Følgende selskap er sentrale når dine opplysninger behandles:

Bring – forsending av varer
Vi benytter Bring/Posten som transportør av varer mellom oss og deg.

Helt Hjem - forsending av varer

Vi benytter Helt Hjem som transportør av varer mellom oss og deg.

Stripe – betaling med kort
Ditt kortnummer oppbevares ikke av oss. Alle korttransaksjoner skjer eksternt hos autoriserte leverandører av betalingstjenester. Ved å benytte deres tjenester, samtykker du til deres vilkår.

Annen betalingsmåte/Vipps – betaling med Vipps
Ditt kortnummer oppbevares ikke av oss. Alle korttransaksjoner skjer eksternt hos autoriserte leverandører av betalingstjenester. Ved å benytte deres tjenester, samtykker du til deres vilkår.

PayPal – betaling med PayPal

Ditt kortnummer oppbevares ikke av oss. Alle korttransaksjoner skjer eksternt hos autoriserte leverandører av betalingstjenester. Ved å benytte deres tjenester, samtykker du til deres vilkår.

Opplysninger om deg og din bruk av tjenestene kan også deles med samarbeidspartnere for å kunne gi deg relevant reklame og anbefalinger, i analyseformål og for å forstå markedstrender.
 

Facebook – Analyseverktøy, brukerstatistikk og annonsering. Kun relevant dersom du benytter Facebook.
Instagram – Analyseverktøy, brukerstatistikk og annonsering. Kun relevant dersom du benytter Instagram.

Dersom Bøler Sukkerkokeri ikke lengre har grunnlag for å behandle personopplysningene som er samlet inn, slettes disse. Denne slettingen skjer rutinemessig ved årlig gjennomgang av hver enkelt database.


KONKURRANSER OG KAMPANJER

Ved konkurranser på nettsiden blir personopplysningene lagret til konkurransen er avsluttet, vinneren trukket og kontaktet. Ved konkurranser gjennomført i sosiale medier blir personlige opplysninger liggende igjen.

 

KUNDEHENVENDELSER

Henvendelser på e-post blir lagret frem til saken er ferdig behandlet.

7. Hvordan lagres/slettes informasjonen

8. Dine rettigheter

Du har til enhver tid rett til å be om informasjon om personopplysningene vi oppbevarer om deg. Hvis opplysningene er feil kan du be om at opplysningene rettes eller fjernes. Vi kan ikke fjerne opplysningene dine dersom det finnes lovpålagte krav om at disse skal lagres, som f.eks. bokføringsregler eller annen legitim årsak til å beholde opplysningene, som f.eks. uoppgjort gjeld. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til at vi benytter dine opplysninger til markedsføringsformål. Du kan kontakte oss ved å sende en e-post til hei@bolersukkerkokeri.no.

Dersom du mener at vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss. Vår kontaktinformasjon er:

Kontaktadresse
Olaf Helsets vei 5, 0694 Oslo

E-post
hei@bolersukkerkokeri.no

Telefonnummer
+47 986 86 681

9. Kontaktinformasjon

Om personvernerklæringen

Bøler Sukkerkokeri AS behandler dine personlige opplysninger når du besøker og handler i Bøler Sukkerkokeri nettbutikk på bolersukkerkokeri.no. Vi legger stor vekt på hvordan din personlige informasjon håndteres.

I denne personvernerklæringen vil vi informere deg om hvordan vi samler inn og behandler dine personlige opplysninger. Vi oppfordrer deg til å lese denne personvernerklæringen nøye.

BSK

Bøler Sukkerkokeri AS
Olaf Helsets vei 5, 0694 Oslo
ORG.NR. 926 775 596

©2022

  • Instagram
  • Facebook

Tusen takk! Du abonnerer nå på vårt nyhetsbrev.

Motta nyheter og tilbud fra oss